Svensk faktasajt med aktuell information om Spanien, Kuba, Mexiko, Dominikanska republiken och södra Karibien. TG  Media är ett svenskt oberoende medieföretag vars huvudman och ägare är journalisten och författaren Thomas Gustafsson.

Reseböcker till städer

Madrid - staden som aldrig sover (andra upplagan) MADRID - Staden som aldrig sover

Carlsson Bokförlag
Utgiven hösten 2004
415 sidor
ISBN 91 7203 590 0

 

Uppdaterad, reviderad och helt omarbetad version av tidigare utgiven Madridbok. KÀrlek och passion. Stora diktare och konstnÀrer. Utmanande tjurfÀktning, vÀrldsberömda museum, en konfliktfylld historia, politik och terrorism. HÀr berÀttas om alla sidor av den mÄngfasetterade spanska huvudstaden. I slutet av boken finns ocksÄ en utförlig guide med allt en MadridresenÀr behöver veta. HÀr finns adresser till de bÀsta hotellen, klassiska tapasbarerna och lÀckraste restaurangerna men ocksÄ tips om den roligaste shoppingen och de frÀckaste diskoteken.

 

Barcelona - Kataloniens huvudstadBARCELONA - Kataloniens huvudstad

Carlsson Bokförlag
Utgiven sommaren 2005
412 sidor
ISBN 91 7203 660 5

 

Hissnande arkitektur. Nyskapande konstnÀrer. Berömda museum och torg. NÀrgÄnget och kunnigt berÀttas om alla sidor av den pulserande Medelhavsmetropolen i denna bok. Med historien som bakgrund sÀtts aktuella hÀndelser i sitt sammanhang. SÄvÀl Francotidens övergrepp och katalanismens framvÀxt som dagens utmanande nationalism och konfliktfyllda politik förklaras. I slutet av boken finns en utförlig och personlig guide med alla fakta en BarcelonaresenÀr kan tÀnkas behöva.

 

Copyright © TG Media  
Webb Design: Mefta.es Underhåll: WebButler