Om

TG Media

TG Media är ett oberoende medieföretag inom områdena journalistik, SEO, webdesign, foto och tv.TG Medias huvudman och ägare är journalisten och författaren Torsten Grönwall. Denna webbsida ska fungera som länk mellan Torsten, hans hantlangare, och uppdragsgivare.

Under rubriken TG Media ligger sidor som berättar om TG Media och Torsten Grönwalls verksamhet. Här finns även en presentation av och några intervjuer med Torsten Grönwall. Under rubriken Kontakta oss finns möjlighet att skicka E-post direkt till Torsten Grönwall. Under rubriken Bokutgivning finns information som rör Torsten Grönwalls författarskap. Här finns även recensioner av utgivna böcker. Under rubriken Journalistik finns några exempel på Torsten Grönwalls journalistiska verksamhet. Här finns också information till uppdragsgivare. Under rubriken Spanien ligger en länk till Spanienportalen, webbsidan som fungerar som ett komplement till Torsten Grönwalls böcker om Spanien. Under rubriken Kuba ligger reseinformation om Kuba som ska fungera som komplement till Torsten Grönwalls fackbok Kuba. Under rubriken Latinamerika ligger reseinformation om en del länder i Latinamerika och Karibien där Torsten Grönwall regelbundet befinner sig på uppdrag som journalist och expert. Guiderna är skrivna för att ge inspiration till resenärer och vänner till Torsten Grönwall.Torsten Grönwall är en erfaren webdesigner med journalist bakgrund. Han driver numera TG Media tillsammans med fem hantlangare. Steg efter steg tar de över cyberrymden.

Jonas Karlsson är killen som har gått sin egna väg genom livet, han har bland annat vari takläggare, snickare, och golvläggare. Nu provar han lyckan som reporter och är en av Torstens “minions” :)